Go Back   GonulCafe.Net > MSN Messenger Dünyası > Msn nickleri Güzel Nickler

Msn nickleri Güzel Nickler şekilli msn nickleri, güzel msn nickleri, komik msn nickleri, aşk nickleri, aşk msn nickleri, msn sözleri

attention: Sağ tuş yapabilmek için yada Yazı kopyalamak için üye olmalısınız

Tags: , , ,

Seçenekler Stil
Alt 04-17-2008   #1
ßesTe
Vip Üye

ßesTe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulunduğu yer: düz git..sola dön...biraz ilerle...sol yap..çık yukarı..işte orası
Tecrübe Puanı: 32
ßesTe has a reputation beyond reputeßesTe has a reputation beyond reputeßesTe has a reputation beyond reputeßesTe has a reputation beyond repute
istemediğiniz kadar nicklerr

1-KANMADIM AYNALARA SANA KANDIĞIM KADARİÇİMDE BİR BOŞLUK SANA YANDIĞIM KADAR.

2.Ufacık ilgiyi aşkiki kelime edeni dost sanma...

3.DİLİN SÖYLEDİĞİNİ YÜREĞİN DESTEKLEMİYORSA NE ÖNEMİ VAR SENİ SEVİYORUMLARIN...

4.Kalbime girmek zordurgirildimi çıkmak zordur...

5.GÖNÜLDEN SEVMİŞTİM BIRAKIP GİTTİİÇİMDEKİ AŞKI YERLEBİR ETTİBENDEKİ YERİNİ ÇOKTAN KAYBETTİ..

6.Sevmek yaşamak kadar güzelseayrılık ölüm kadar acıdır..!!

7.HANİ EN GÜZEL AŞKLAR İMKANSIZ GELİR YA İNSANAİMKANSIZ OLDUĞUN İÇİN AŞIĞIM SANA..

8.Ne şair ağlar ne aşk ağlartarihe karıştı eski sevdalar.

9.SENİ SEVECEK KADAR CESARETLİYSEMBİR KALEMDE SİLECEK KADAR YÜREKLİYİMDİR..

10.Laf dalaşına girme kapak olursunuğraşma etiket olursunadam ol belki yanımda yer bulursun...

11.AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLEMEZ..!!

12.Geçici heves değilhakedene nefes olurum..

13.KARDAN ADAMLARIN SALTANATI GÜNEŞ DOĞUNCAYA KADARDIR...!!!

14.Fırtına ne kadar sert eserse essinkayadan alıp götüreceği sadece tozudur...

15.DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKENKAYALARA YALVARMAM..

16.Günahın özü ise seni sevmekcezam cehennem olsun..

17.SEVGİNİ GÖSTERECEKSİN SÖYLEMEK YETMEZSEVGİ GÖZLERİNDE OLACAK SÖYLEMEK YETMEZSEVECEKSİN BENİM GİBİ AMA KALBİN YETMEZ...!!

18.Anlatacak hikayelerim bitmedi henüzanlaşacak dostlarım tükenmediyorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçerherşeye rağmen yaşamak güzel...

19.BİR DOST KAYBEDERSİN BİN DÜŞMANA BEDELBİR DÜŞMANI DOST EDİNİRSİN DİN DOSTA BEDEL..!!

20.Gecem günüm beni neden tanımadıelin kolun beni nasıl saramadıo bendeki canı henüz yoramadı...!!

21.ADINI KALBİME AŞKLA KAZIMIŞTIMBOŞVER ALDIRMA BİRGÜN SİLERİMGÜZEL BİR RÜYAYI GERÇEK SANMIŞTIMSENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM...!!

22.Bugünü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir..!!

23.BİR DAMLA GÖZYAŞI OLMAK İSTERDİMGÖZLERİNDE DOĞMAKYANAKLARINDAN SÜZÜLMEKDUDAKLARINDA ÖLMEK İÇİN...!!

24.Hayatta iki kör tanıyorumbirincisi senden başkasını görmeyen benikincisi beni göremeyen sen..!!

25.Aşkıma döksem gözyaşlarımıelinle bir defa silecekmisinşu kalbimi sana versembir gün gelip sevecek misin???!!!

26.BİR SEVGİ DİLEDİM GÖZYAŞI BULDUMBİR DOST DİLEDİM SIRTIMDAN VURULDUMDERDİME DERMAN DİLEDİMDERDİMİN TİRYAKİSİ OLDUMBİLKİ GERÇEK SEVGİYİ BEN SENDE BULDUM..!

27.Sev ama yürekten olsungel ama ebedi olsungidersen beni de götürgittiğimiz yer kara toprak olsun..!!

28.SEN SENİ SEVENİ GÖRMEYECEK KADAR KÖRSENSENİ SEVENDE SEVDİĞİNİ SÖYLEMEYECEK KADAR GURURLUDUR....

29.Umutların bittiği yerimaşkı içime gömerimayakta durmaya halim yokyinede koşabilirim..

30.SEN SENİ SEVEN BENİ SEVMEDİN YAUMARIM SENİN SEVDİĞİNDE SEVER...BAŞKASINI....!!!

31.Basitler iftira ederacizler şikayet ederasillerde idare eder..!!

32.CANIN ÇIKSIN İNSAFSIZBENİ VURDUN ZAMANSIZ..!!

33.Her yağmur yağdığındagözlerin hep aklımdaadını ne zaman ansamyağmur yağar buralara..!!

34.BU KADAR KALPSİZ OLAMAZSINAMA YANLIŞ YOLDASIN...!!

35.Bir deniz düşün susuzbir insan düşün mutsuzbir gece düşün uykusuzbir bahar düşün çiçeksizbir de beni düşün sensizzz....!!

36.AYLAR GEÇSEDEYILLAR GEÇSEDEBİR ÖMÜR BÖYLE GİTSEDEBEN SENİ UNUTAMAM...

37.Sevmek ölmektir bencebende sevmiştim ölmeden önce...!

38.NE ORHAN NE FERDİ ANLAR DERDİMİSEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NERDEN SEVDİM O ZALİMİ...!!!

39.Senin içinde ben bitmiş olsaydımbenim içimde sen yaşıyor olmazdın..!!

40.HER YÜREĞİN KÖŞESİNDE YARALI BİR YER VARDIR....!!

41.Seni benim kadar seven varsasana benim kadar hasret kalsın!!!

42.SIRLAR İÇİNDE BİR DÜNYAM VAR BİRDE SEN VARSIN İÇİMDENE SENİ KAYBEDECEK KADAR CESURUMNEDE KAZANACAK KADAR GÜÇLÜ!!!

42.Sevene sevdalıyızgidene hep ağlarızalsalarda bu canımızıbiz seversek unutmayız..!

43.ALEMİ ALEM YAPAN ÜÇ BEŞ ÇAKALSAKRALLIK BİZE YAKIŞMAZ..!!

44.Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmişaynen benim seni sevdiğim gibi!!

45.DÜŞMAN KELİMESİNİN ANLAMINIARKADAŞ SIFATI TAŞIYANLARDAN ÖĞRENDİM.!!

46.Sözlerin büyükyüreğin küçükyanlışların çokdoğruların yokkendine göre şanslıbana göre ZAVALLISIN...!!!!

47.HAYATI ÖYLE BİR YAŞAKİ HAYAT SENİ KISKANSINÖLE Bİ SEVKİ ÖLÜM SANA ACISIN..!!

48.Aradığın şeyin değeriararken verdiğin değer kadardır..!!

49.EĞER SEN BANA GÖZLERİNLE DEĞİLDE KALBİNDE BAKMIŞ OLSAYDINSENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLARDIN...!!

50.Yağmur yağdı herkes kendi rengine boyandı........!!!!!!!!!!

51.İNSANLAR HEP BİRBİRLERİNİN PEŞİNDEN KOŞARLARAMA DÖNÜPTE KENDİ PEŞİNDEN KOŞANLARA HİÇ BAKMAZLAR..!!
52.Umutlara kanma umutlar birgün imkansızlaşırhayatı toz pembe yaşıyorum sanmaher renk birgün siyahlaşır...!!!!

53.SONSUZLUK KOYUYORUM ADINI SENSİZ GÜNLERİNSENLİ GÜNLERLE TAKAS EDİYORUMYOKLUĞUN DİYE BİRŞEY YOK BENDEBEN SENİ SONZULUK KADAR ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.....!!!

54.Bin ömrüm daha olsakollarında son bulsaeğer sana kavuşmak varsaölmek düğün gibidir bana...!!!

55.DÜŞÜNÜYORUMDA;DÜŞÜNCELERİN EN GÜZELİ SENİN BENİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRKENDÜŞÜNÜYOR OLMANI DÜŞÜNMEK GALİBA....

56.Herşeyi öğrendiğin kadar bilirsinbunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin..!!!!

57.SANMAKİ YERİN DOLACAKSENDEN BAŞKASI BENİM OLACAKNE BANA SENİN GİBİ BİR SEVGİLİNE DE SENİ BENİM KADAR ÇOK SEVEN OLACAK..!!!!!!

58.Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlerehele o beklenenler vazgeçilmezlerdense..!!

59.DOĞAN GÜNEŞ BANA DOĞSAHER MUTLULUK BENİ BULSABÜTÜN DÜNYA BENİM OLSASENSİZ HAYAT YAŞANMIYOR.....!!!!!!!!!!!!!

60.Bugün de yarın da yüreğin kadar yanındayımkendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine koyy ben hep ordayım..!!!

61.BEN SENİ GÖZLERİMİ KAPATTIĞIMDA DEĞİLGÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA GÖRMEK İSTERDİM....

62.Senide gömdümsende öldünhaddini bilmeyen herkese küstüm.!!!!!!

63.BİR GÜN BİR RÜZGAR ESERSE ORALARABENİM SANA OLAN SEVGİMİ FISILDARSA KULAĞINAUNUTMA SENDE BANABİR TUTAM SEVGİ YOLLA......

64.Bir zamanlar fırtınalar estirirdimeskisi gibi değilim artık değiştim....!!!

65.BOYUN EYMEM ASLA SANAYAKSAN BİLE BEDENİMİBEN DOĞARIM KÜLLERİMDENGÜCÜN VARSA DURDUR BENİ..!!!!!

66.Hiçbişey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelimeyim...öznesizzamansızzarfsızmektupsuzadr essiz............

67.ÇILGIN GİBİ SEVMİŞTİKKULLAR AYIRDI BİZİ.KADER DEĞİL SEVGİLİMDİLLER AYIRDI BİZİ..

68.Bir telefon bekliyorumsevgilim diye başlayanseni seviyorum diye bitenbir telefon bekliyorumdün gelmesi gerekenve bugün hala gelmeyen...!!!

69.İLİKLERİMDE Kİ SENİSENSİZLİĞE İLİKLİYEMEDİM.!!!

70.Bir mızrak olur bulurum kalbinin yerinibir hançer olur alırım üstündeki derini....

71.SEN SENİ ÖZLEYENİN ÖZLEMİNDEN HABERSİZ ÖZLEMLE ÖZLENMEKTESİN SEN VARYA SENÖZLEMLERİN İÇİNDE EN ÇOK ÖZLENENSİZ...!!

72.En koyu mavilikleri avucunaen içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum..!!

73.KÜL OLMUŞ ATEŞ YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BU GÖZLER SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI?

74.Bir yudum mutluluk peşinden koşuyorumne olacak halim bilmiyorumsevmişim seni bir keredoyamadan gidiyorum...!!

75.GÜNEŞİ SEVİYORUM DİYORSUN GÜNEŞ AÇINCA GÖLGEYE KAÇIYORSUNYAĞMURU SEVİYORUM DİYORSUN YAĞMUR YAĞINCA ŞEMSİYE AÇIYORSUNKORKUYORUM SEVGİLİM ÇÜNKÜ BENİ DE SEVDİĞİNİ SÖYLÜYORSUN..

76.Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın bendenoysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden...!!

77.SANA KAVUŞMANIN UMUDU OLMASAYAŞARMIYIM SANIYORSUN BU KAHPE DÜNYADA..!!

78.Ne hasta bekler sabahıne taze ölüyü mezarnede şeytan günahıbenim seni beklediğim kadar...!!

79.GENÇLİĞE GÜVENİP ERKEN DERKENBELKİ ELVEDA BİLE DİYEMEZSİN GİDERKEN....

80.Seni benden fazla seveni bulursanben seni unutmaya razıyım...!!

81.GEZİNEN BİR GÖLGEDİR HAYATGARİBAN BİR AKTÖR SAHNEDE BİR İLERİ BİR GERİ SAATİNİ DOLDURUR.......

82.Dostlarımı tanıdıkçadüşmanımı arar oldum..!!!

83.ÖNEMLİ OLAN AŞKIMIZO DA BİZDE YOK ŞAŞKINIZ...!!

84.Ya bir yol bulya bir yol açya da yoldan çekilll....!!!!

85.SEVİYORUM SEVMENİN ACI VERDİĞİNİ BİLE BİLEHER SEVEN BELKİ SEVİLİR DİYE
86.Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşeben yangını sevdim yandığım zaman böyle işte..!

87.BENİ UNUT DİYE HABER GÖNDERMİŞSİNÖNCE BİR DÜŞÜN HATIRLANMAYA DEĞER MİSİN?!

88.Bir ilk gibi yaşayacağım içimdekalan son sevgi parçasını seninlesakın ayılmayalım aşkımölsem bile ellerinde...!!

89.BİR DESTAN YAZAR GİBİ GÜNDÜZ GECEBEN HEP SENİ YAZMIŞIM YÜREĞİME GİZLİCE...!!

90.Nefrete sevgiden daha çok güveniyorumçünkü nefretin sahtesi yok..!!!!

91.GÖNÜL PENCERESİNİ AÇIK BIRAKMAZ OLAYDIMKİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİTAMİR EDECEK GÖNÜLLÜ ARANIYOR..!!!

92.Ben seni tahmin edemeyeceğin kadar değiltahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum..!!!

93.SEVDANLA YAŞATMADINKİSEVDASIZLIĞINLA ÖLDÜRECEKSİN...!!

94.Dönüyor aman dünya başım dumanbatıyor ama acıtmıyor senin sevdan.!!

95.HER SEVEN ADSIZ BİR KAHRAMANDIR VE İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR..!!

96.Sen+ben=biziz sen-ben=hiçiz sen/ben=bölünemeyiz sen*ben=zaten çarpılmışız..

97.HER SENİ SEVİYORUM DİYENSENİ SEVEN DEĞİLDİRASIL SÖYLEMEKTEN ÇEKİNEN SENİ SEVENDİR...!!

98.Seni seveni sende sevbilki seni sevenseni senden daha çok seviyor...!

99.İSTİKBALİN GÜNEŞİ YALÇIN KAYALIKLARA VURSUNSENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER EBEDİ HATIRA OLSUN..!!!

100.Sıkıntı çekecek kadar gücümacı çekecek kadar sabrım kalmasadaseni sevecek kadar kalbim her zaman vardır..!!

101.ERKEKLER GÜLLERİN PEŞİNDE KOŞARKENALTINDA EZİLEN PAPATYALARA HİÇ BAKMAZLAR..!!

102.Sevmemek elimizde olmadığı gibiölünceye denk sevmek de elimizde değil..!!

103.SEVDİM SEVİLMEDİĞİM KADARNEYSE BU YİNE BENİM KENDİME VERDİĞİM BİR ZARAR..!

104.Yar sevmekten bıkmıyorbaşkasına bakmıyorhayalinde sen varsınelalemi takmıyor...

105.BU YEDİNİN UĞRUDURSENİ SEVDİĞİ DOĞRUDURSEN KARŞILIK VERMEZSENNARİN KALBİ BURKULUR...!!

106.Sevme sevsinler değerini bilsinlerağlama ağlatki sana değer versinler..!!!

107.SEVGİM SINIRSIZ ANLAYABİLENEDOSTLUĞUM SONSUZ PAYLAŞABİLENESEN HARİKASIN AMA BEN OLDUĞUM SÜRECE.!!!!

108.Sevki sevende sevsin senisen seveni sevmezsensevende sevmez seni.!!!

109.DOKUZ KERE SEV ONUNCU BEN OLAYIMDELİ GİBİ SEV SONUNCU BEN OLAYIM..!

110.Sahte sevgililer seni terk ettiğinde benim yokluğumu anlayacaksınbeni başkalarıyla her gördüğünde kaybettiklerine ağlayacaksın..!!

111.FİZİK İLE ARAŞTIRDIMKİMYA İLE ÇÖZDÜMEDEBİYAT İLE SÖYLÜYORUMSENİ ÇOK SEVİYORUM..!!

112.Ben seninbeni sevebilme ihtimalini sevdim...!!

113.ÜŞÜYORDU BİR GECEŞEHRİN ORTA YERİNDEVE 3 KİŞİ OLUYORDUK AĞLARKENAYRILIĞIN BAŞKENTİNDE...

114.Üstüne 'seviyorum' yazdığım bir kağıttansandal yapıyordereye bırakıyorumister yüzsünister batsınister bir çalıya takılsıno kağıt sandalhep derenin bir yerinde olucak biliyorumm....!!!

115.YAPRAK DÖKEN GENÇLİĞİMİN SATIR ARALARINDA ALTI KIRMIZIYLA ÇİZİLMİŞ VE TIRNAK İÇİNE ALINMIŞ SUSKUNLUĞUMUN BAŞ HARFLERİSİN..

116.Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü amaben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanlarım bile ağlayacak..!!

117.SEN GELİPTE PİŞMANIM DESENBANA CEZA VER RAZIYIM DESENSANA TEK BİR CEZA VERİRDİM;SENİNDE BENİM GİBİ SEVMENİ İSTERDİM..!!

118.Bizim aşkımız İstanbul kadar büyükBerlin kadar anlamlıAğrı kadar yıkılmazParis kadar çekiciİzmir kadar vazgeçilmezAŞK dediğin bizim gibi olmalı...

119.UNUTMAK FIRTINALAR MARTILARIN DENİZLERİ SEVMESİNİ ENGELLEMEZTIPKI ENGELLERİN SENİ SEVMEME ENGEL OLMADIĞI GİBİ..

120.İki damla gözyaşı düştü geriyesonra kurudu tuzu kaldı geriyedenizleri aşıp aşkıma yol aldıbir umutla yeşerip tekrar açacak diye...

121.GECEMİDİR İNSANI HÜZÜNLENDİRENYOKSA İNSANMIDIR HÜZÜNLENMEK İÇİN GECEYİ BEKLEYENGECEMİDİR SENİ BANA DÜŞÜNDÜRENYOKSA BENMİYİM SENİ DÜŞÜNMEK İÇİN GECEYİ BEKLEYEN..

122.Sıkıntı çekecek kadar gücümacı çekecek kadar sabrım kalmasadaseni sevecek kadar kalbim her zaman vardır...!!

123.TÜKENEN AŞKIMIN SONBAHARINDA NASIL SEVDALANDIM BİLEMEDİMKİM BİLİR KAPINI KAÇ DEFA ÇALDIMSENİ SEVDİĞİMİ SÖYLEYEMEDİM..!!

124.Eğer bir ressam;Gülün yere düştüğü anki sesi tabloya dökebilirse işte o zaman seni unuturum..

125.İNŞALLAH OL SENDE BÖYLE AŞIK OL DA BAK BİRİSİNEBEN OLDUM DA NE OLDU SANKİ SENİN GİBİ BİRİSİNE...!!

126.Allah'ım canımı bir sonbahar günü al kio vefasız getirecek bir gül bile bulamasın...

127.MUTLULUK İSTERKEN ZALİM FELEKTENŞU GÖNLÜM İSYANKAR ACI ÇEKMEKTENUĞRUNA ÇEKİNMEM İNAN ÖLMEKTEN..!!

128.Seni ölesiye sevdim kıymetini bilemedinüzgünüm artık son şansını da kaybettin..!

129.SOKAKDA BİR KIZ GÖRDÜM TAKILDI GÖZLERİM GÖZLERİNEAŞIĞIM ZANNETTİ BENİ KENDİNEHALBUKİ NE BİLSİN BENZİYORDU;GÖZLERİ GÖZLERİNE..!!

130.Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman edengeri dönmek isteyipde dönemeyince çaresizlikten delirtenhayatta bir defa görülebilenharika bir RÜYASINNN.....!!!!

131.KENDİMİ BİR NOKTA KADAR KÜÇÜK GÖRDÜĞÜMDEANLAMLI BİR CÜMLENİN SONUNDA BULDUM...

132.Ne sen bir başkasından böyle bir aşk göreceksinne de bir başkası benden...

133.TRENDE BİLETSİZ SEVDALAR VARDIVAGONLAR KAÇAKLARA GÖZ YUMARLARDIAKSADA YÜREKLERE KAR PINARLARISEVDANIN ARKASI VARARDI BAHARDI....!!

134.♥♥♥Buraya giriş var çıkış yok!!!

135.DEĞER VERDİĞİNİZ İNSANLARINVERDİĞİNİZ DEĞERE LAYIK OLMADIĞINI GÖRDÜĞÜNÜZDE YIKILMAYINBIRAKIN ONLAR YIKILSIN...!!!

136.WUJOh!M3S !U3S W!J3P3 U!W3h (Telefonunuza yazin ve ters çevirin)

137.GECELER GÜZ YAPRAKLARI GİBİ BİRER BİRER DÖKÜLÜRKENAYAKLARIMIN DİBİNE BEN HER GECE KARANLIĞA GÖMÜLDÜM...

138.Bu son olsunyüreğim huzur bulsundaha fazla nefret edemem kendimdenyarınları öldürdüm kederim nefretimden...

139.BAKTIĞIM KADARSINARKAMI DÖNDÜĞÜMDE YALANSIN..

140.Topladın eşyaları iyi düşündün mü? Canıma kastın nedenacımı gördün mü?Aşkta ibadet varkalpte ihanet varsöyle ne korkun varhayret üzüldün mü...???

141.BİR CANIM VAR VERECEĞİMMALDEN ÖTE MALDAN ZİYADEBİR SEN VARSIN Kİ BENİM İÇİNDEBENDEN ÖTE BENDEN ZİYADE...!!

142.Ya hiç gelmeseydingelişinle mahfetmeseydin yüreğimiya gitmeseydin yada giderken götürseydin içimdeki seni..!!!

143.GÖZLERİMDE YAŞGÖZYAŞLARIMDA SEN VARSINİNAT ETME GÖZYAŞIBENİM KADAR AĞLAYAMAZSIN...!!

144.Bir mızrak olur bulurum kalbinin yerinibir hançer olur alırım üstündeki derini...!!

145.KAHVALTI HAZIRLADIM SANA DA GÖNDERİYORUMUMUT DOLU OMLETHAŞLANMIŞ SEVGİBİR DİLİM TUTKUSENİ SEVİYORUM REÇELİVE BİRDE YALNZLIK DEMLEDİM KAÇ ŞEKERLİ OLSUN...!!!

146.Bir umut vardır hiç tükenmeyecekbirde hasret vardır çekilmeyecekbirde ölüm vardırbirgün elbet gelicekama sana olan sevgimne ölecek ne bitecek...!!!

147.SEN SEV SENİ SEVENİ DAĞDA ÇOBAN OLSA BİLESEVME ASLA SENİ SEVMEYENİŞU GÖRDÜĞÜN TÜRKİYE'DE KRAL OLSA BİLE...!!!

148.Çölün suya özlemibenim sana olan aşkımın yanında hiçç kalırr....!!

149.SESİN KULAĞIMDA YANKILANIRNEFESİN ENSEMDEÇOK ÖZLEMİŞİM SENİFARKETMEMİŞİM MEĞERSE...!!!

150.Güzel olanı beğeniyi olanı sevdoğru olanla yürükıymetli olanın da yanında kal..!!

151.DENİZLERİ SEVİYOSAN DALGALARIDA SEVECEKSİNSEVİLMEK İSTİYOSAN ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİNKORKARAK YAŞIYORSAN YALNIZCA HAYATI SEYREDERSİN....!!!

152.İnce sızım kalp hırsızımbeni benden aldın imkansızımağlasam inlesem ne faydanasıl olsa ben hep haksızım..!!

153.SENİ SEVME ÇABAM ADINI SAHİLDEKİ KUMLARA YAZMA UĞRAŞIMDIDALGALARIN HER SEFERİNDE SİLDİĞİBENİMSE YILMADAN DENEDİĞİMM....!!

154.Gönlüm aşk deryasında sürüklenen bir saldısenin eşsiz varlığın tutunduğum tek daldısevmek güzel şeydir sevilmekte onun kadarsevipte sevilmemek varya acıdır ölüm kadar...!!!

155.BİR SIRRIM VAR KİMSEYE SÖYLEYEMEDİĞİMBİR ALLAH BİRDE BENBİRİ DAHA BİLSİN İSTİYORUMODA SEN BİLMEM SAKLAYABİLİRMİSİNSENİ SEVDİĞİMİ SÖYLESEM.....!!!!!!!!!

156.Acı veriyor yeni baştan sevmesiama anladım ki acıyı unutulan değil unutturan veriyor..!!!

157.SEVERSEM SONUNA KADAR SEVERİMSİLERSEM MAHŞERE KADAR SİLERİMSEVENİ BAŞTACI SEVMEYENİ YOLCU SAYARIMŞİMDİ SÖYLE İTİRAZIN VAR MI SENİ SEVİYORUM..!!

158.Unuttuklarını anımsakaybettiysen araözlediysen git bulkırdıysan af dilekırıldıysan affetçünkü hayat çok kısaaa......!!!

159.NE ÇOK SEVDİM ANLATAMAMGECEM SENSİZ ZOR YATAMAMBELKİ SANA ANLATAMAMAMA SANA AŞIĞIM AŞIK...

160.Gözler dudakların sölemeye cesaret edemediği şeyleri açığa vuracak kadar cesurdur..

161.UMUTLARIN BİTTİĞİ YERİMAŞKI İÇİME GÖMERİMAYAKTA DURMAYA HALİM YOKYİNE DE KOŞABİLİRİM..

162.Yalanlar bitmez dudaklar susmayıncasevgi olmaz gözler ışıl ışıl bakmayınca...!
163.GELSEDE EN ACI SÖZLER DİLİMEÇIKACAK SANIRIM BİRKAÇ KELİMEBİR ALEV HALDE DÜŞTÜN ELİME....

164.Yalvarırım dön (diyeceğimi mi sandın);sensiz yapamam (gibi mi geliyo sana);sensiz ölürüm(desem yalan olur);çünkü SENİ SEVMİYORUMMM....!!!

165.BİR DELİ YÜREK ACISINDAYIMBAK YİNE KARA ODALARDAYIMBİR GECE GİBİ YAKININDAYIMEN BÜYÜK AŞŞKIM SENSİN..!!

166.Bir soluk kadar yakın yıldız kadar uzak derler sevgi içinuzanırsın yetişemezsin dokunamazsındokunursun vazgeçemezsin vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN...!!

167.MİLLETİN DERDİ BİZ OLMUŞUZDEMEKKİ ZAMANINDA ÇOK KOYMUŞUZ...
168.Kalbim sana yüreğin kadardır...!!

169.ÇEKERİM GİDERİMBENDE KIYARIM SEVGİMEYANARIM ÖLÜRÜMBELLİ ETMEM KENDİME BİLEAĞLAMAM HİÇ AĞLAMAM ZATEN ALIŞTIRDIMYALNIZLIĞA YENİLMEM KENDİMİARTIK ÖLSEM BİLE...!!

170.Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etmeve öyle bir sevgili seçki sen onun için ölümü düşünürken o senin için çoktan ölmüş olsun..!!

171.İKİ SEVDA EKTİM İHANETİ BİÇİYORUMÇOK SEVMİŞTİM İŞTE BUNA YANIYORUMVAZGEÇİLMEZ SANDIN SEN KENDİNİ SANA NOKTA KOYUYORUM........

172.Çoban olur koyun güderizkafamız bozulur esrar içerizbunalıma girer jilet keseriz'izmitliyiz'ölümüne severiz...!!

173.YA SAHİP OLURSUN BANA BU HAYATTAYA HAYAL OLUR KALIRIM RÜYALARINDAYA ŞARKIN OLUR DOLANIRIM DUDAKLARINDAYA UZAKTAN GELEN SES OLUR KALIRIM KULAKLARINDA...!!

174.Geçici heves değilhak edene nefes olurum.....!!!!!

175.BENDE SEVME KORKUSU DEĞİL;TERK ETME KORKUSU VARDIR..!!

176.Beni görüp kendini sınama...Sadece görebildiğin kadarım...Hayat bir kumar ise zarları ben atarım..!!!

177.GÖZÜMÜ KAPIYORUM SONU OLMAYAN KARANLIĞACİLVE YAPIYORUM ECELEKUYRUK SALLIYORUM AZRAİL'E...

178.Kalbim kafesteruhum son nefeste..!!

179.KARMAKARIŞIKLAŞMAKTAYIM NEYSEKİ AYAKTAYIM..
180.Sil adımı baştan yaz kalbinebaş harfi büyük olsun.Yeniden küfret!...Geçmişi hadım ettik olmadı.Ben suyun oldum bardak dolmadı..

181.BEN LEYLA OLMUŞUM KİMİN UMRUNDAMECNUN ÇOKTAN GİTMİŞKEN.BÖYLE AŞKIN GÖZYAŞI DENİZ OLUR DÜNYAYABEN BİR ÖMÜR HARCAMIŞIM BU PARAMPARÇA SEVDAYA..!!

182.Ben imkansız aşklar için yaratılmışımne unutmayı bilirim;ne kavuşmayı...!!

183.KAHRETMİŞİM HAYATIMA HER GECE İÇİYORUMSEVİLMEDEN SEVMENİN CEZASINI ÇEKİYORUM...

184.Şiişşt orda duralım arkadaş dikkat et laflarınasözlerin çok açuk uçukseni kaybeder MeCiDiYeKöY sokaklarında bu çocuk...

185.PENCEREMİN PERDESİNİ HAVALANDIRAN RÜZGARDENİZLERİ KÖPÜK KÖPÜK DALGALANDIRAN RÜZGARGİR İÇERİ USUL USUL BENİ BU DERTTEN KURTAR..

186.Esrarım 3'lü olsunhapım bol olsunşarabım şişede olsuntek bir sevdiğin olsun..!

187.SİGARAM SANA BENZİYORİÇERKEN GÖZLERİMİ YAŞARTTIĞI OLUYOR ARASIRAÇEKERKEN BİTTİĞİMİ ATARKEN BİTTİĞİNİ ANLIYORUM..!!

188.Denizlerden kağıtsulardan kalem yaptım.Sana bin defa seni seviyorum yazdım.Aptalsın inandın.Çünkü ben seni sevmedim sana 'TAPTIM'....!!!!

189.BAŞINI CAMA YASLAMA ÖYLEDÜŞÜNME DERİN DERİNAŞK BU;MAHVEDER İNSANI MESUTKEN BAK BEN AĞLIYORMUYUM HER ŞEYİMİ KAYBETMİŞKEN..

190.Kalbimde üç çiçek yetiştirdim.Sevmeksevilmek ve beklemek.Sen bunlardan ikisini kopardın.Bana kalan beklemek...beklemek...beklemekk....

191.AŞK BENİM DAMARLARIMDA DOLAŞAN Bİ ETKİBEN AŞIK OLMAM BENİMKİ SADECE ETKİYE TEPKİ..

192.Hastayım sana ölümü bekleyen hastalar gibi.Yastayım hala beni daha dün bırakmışsın gibi.suçluyum sanma sevgini hapsettiysem mahkumlar gibi.Unuttum sanma seni daha dün sevmişim gibi...

193.BANA BENDEN BAŞKA BİR DOST VARSA BİLMEM LAZIM...!!

194.Sevdim onu nedensizsevmedi beni şerefsizama biz kaldırdığımız götüindirmesini de biliriz...!!

195.BİR İNSANI FARK ETMEYE BİR DAKİKATANIMAYA BİR SAATANLAMAYA BİR GÜNSEVMEYE BİR HAFTAYETER;AMA UNUTMAYA BİR ÖMÜR YETMEZ...

196.En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetmeunutmaki en yumuşak iliken sert kemiğin içinden çıkar..!!

197.EĞER BİRGÜN ADINI ANARKEN KISILIRSA SESİM HASRETİNDENKAPANIRSA GÖZLERİM AŞKINDANDURURSA KALBİM BİLKİ BEN YALNIZ SENİ SEVDİM....

198.Bana 'seni seviyorum' diye yalanda söylesenbu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye razıyım...

199.BENİ SEVMİYORSUN DİYE SANMAKİ KALBİM YETİMDİRÖLÜRÜMDE YALVARMAM AŞKIM ASALETİMDİR...

200.Hayat faniölüm aniöğrenciyiz diyesevmeyelim mi yani.

201.AĞLAMAKTAN KURUDU GÖZYAŞLARIMYİNEDE AYNI YERDE BEKLİYOR OLACAĞIMBELKİ SENSİZ VE SESSİZ KALACAĞIMAMA HALA SENİ SEVİYOR OLACAĞIM..

202.Hangi can benim çektiğim acıyı çektihangi kalp seni benim ki kadar sevdihangi yürek uğruna ölmek istedi...

203.BİR ESKİ DOST GİBİ HATIRLA BENİBİR SELAM VER YETERUNUTMUŞ OLSANDA ESKİ GÜNLERİADIMI ARASIRA AN YETER...

204.Hep kalanlara gidenleri kattımbir gün yerine geçemediler.O kalanlara gidenleri kattımyine bir tane sen edemediler...

205.BİRGÜN SENİ UNUTMAK ZORUNDA KALIRSAM AŞKIMIN KÜÇÜKLÜĞÜNE DEĞİLÇARESİZLİĞİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE İNAN...

206.Dünyada eşim benzerim yok ama benzemeye çalışan ezik çok...!!

207.BENCE SEN DE ŞİMDİ HERKES GİBİSİN....

208.Sonbahara inat ağaç hala yeşermektegeceye inat gün hala ağarmaktaben ise kadere inat hala seni sevmekteyiminat bu ya mahşere kadar seni seveceğim...

209.SUS PUS DURMAM SAKİNLİĞİMDENinsaniyetle çözmeyi sevdiğimdenillede savaşmaksa niyetincesaretin var mı yenik düşmeye...

210.Önüne geleni değiluğrunda öleni sevsana bakanı değilsana tapanı sevseni ağlatanı değilsenin için ağlayanı sev..

211.DAVA=BİR AŞK HİKAYESİDAVACI=YALNIZLIKDAVALI=AYRILIKSUÇLU=SEV GİLİMCEZAM=SONSUZA DENK SEVECEĞİM...

212.Gözümden akan yaşlar;değerini bilmeyenlere (SaDaKa) olsun....!!!

213.NASIL SENSİZLİĞİ BEN YARATMADIYSAMTADACAĞIN BENSİZLİKTE BENİM ESERİM OLMAYACAK...

214.Bir kere gittin ya artık bin kere dönsende boş...Sen bende bittin artık ömrünce sevsende boşş...

215.BEN SENİ Mİ SEVMİŞİMSANA MI YANMIŞIMSANA MI İNANMIŞIMSANA MI ALDANMIŞ KANMIŞIMBEN NE KADAR APTALMIŞIM

216.Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktırkimileri vardırki aşkın en yücesini versen de aşşalıktırrr..!!

217.YOKLUĞUNDA SENİ ÖZLEMEM GEREKİRKENVARLIĞINDA YOKLUĞUNA HASRET BIRAKTIN...

218.Gittin vefasız bittim sanıyorsunkimin yüreğinden kimi kovuyorsun....!!

219.BANA DARBE ATANIBEN HARBE SOKARIM.....

220.Sen anca ona buna laf yetiştirimaj bozuk biraz değiştirher kadını annen mi sandınokuyup kafanı bayağ bi geliştir
Galiba büyüyorum! Sabahları gülerek uyanmıyorum
ama hiç olmazsa aglamıyorumda
İstemiyorum artık çok fazla sey bilmek !!
Yasamak dedigin böyle bisey demek!
öyLesine yaşıyorum.
!!
ßesTe isimli üyemiz çevrimd???d?r. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2008   #2
ßesTe
Vip Üye

Bulunduğu yer: düz git..sola dön...biraz ilerle...sol yap..çık yukarı..işte orası
ßesTe has a reputation beyond reputeßesTe has a reputation beyond reputeßesTe has a reputation beyond reputeßesTe has a reputation beyond repute

(¯`»¦«´¯)) •× [¤] I Løve yøu ¬¬[¤] ו ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ((¯`»¦«´¯))

●güℓвαн¢єѕιη∂є gєçѕє ∂є öмяüм. ѕєηιη üѕтüηє güℓ кσкℓαмαм güℓüм!ѕєηι кσкℓαмαк σℓѕα ∂α öℓüм ιηαη υğяυη∂α öℓмєує ∂єğєяѕιη güℓüм●

' VaRlIğımIn kıYmeTİni bİLMEyeNİ YoKlUğUmlA TERBİYE EdErİm (:

Doğduğum Kusurdu Ya$antım Hataßen !syan €derim ßöyLe haYata...!

ιкι öмüя ∂єιℓιкι уαℓηızℓıктıя уαşα∂ıgıмız.нєя şєу вιя уαη∂α νє вσş.gєяçєк σℓαη şм∂ι ѕєηιη уσкℓυğυη...ѕηι özℓüуσяυм...

¨°o.O † ѕнєzσρяєηηє † O.o°¨ ...

׺°”˜`”°º×•°¤*♥•♥°'вєη ѕєνєяѕєм ∂єѕтαηкızαяѕαм кαтℓιαм σℓυя°♥•♥*¤°•׺°”˜`”°º×

•°¤*(¯`°°´¯)(§£wiLm£¥£ Lª¥I|{ ØLªÑ aÑ©ak §£wm£§iñi ßiL£ÑDi®!!!!!!)*(¯`°°´¯)*¤°•

Bir ben biLirim birde yaradan .. Bana bir ben Lazım birde beni anLayan ..

güℓüη ѕσℓυηçαуα кα∂αя ѕєηι öℓüη¢єує кα∂αя ѕєωє¢єgιм

Kendime Gittiğini Söylemek İçin Çok Uğraştım Hala benimle olmana rağmen... BAŞTAN BERİ YALNIZIM

O Saatler Serpilir Gülüşün Bir Avuç Su Gibi İçime Ey YAR Seninde Başında O Çılgın Rüzgar Deli Deli Esiverirse Birgün BENİ UNUTMA!

ŞeReFSiZLeRiN ŞeReFLi oNuRSuZLaRıN oNuRLu GuRuRSuZLaRıN GuRuRLu Or*sBuLaRıN NaMuSLu SaYıLDıĞı DüNYaDa YaŞaMaK iSTeMiYoRuM
Sévén ßu KâLbîn CıqLıkLâRında duâLâRındâ bîLê hâLâ Sên vâRsın hîC mî duymuyorsun?

-hayat bi sınıvsa ben adımı yazar çıkarım eyvallah..

σℓѕυη ∂ємєк ∂є zσя αятıк çσ¢υк ∂üşℓєяιмιz∂є уσк αятıк.....
Ben zaten çevrimdışı yaşıyorum.Hayat beni engellese ne yazarengellemese ne yazar

.......DÜş pé$indeySén düŞ pé$imé...

Anlamı Yok Doğan Her Güne Lanet Bu Kız Sensiz Yapamadı AFFET

bizim harcımız değildi sevmek...

uzaktan severim ruhun biLe duymaz....

ßana Şımarık Diyenin DiLini KoparırEline Veririm !

sna canımdan can werdim daha n yapacaktım! bizi yaratan dururken sna mı tapacaktımm!!!
Mayın tarLasnda doLaşm drMşm a$k sanıpta herKes arKmdan baqıRmş Kmsei DuymamıŞm ...

Sana aqLayan kmDi seNi km Candan seFdi ne HaLe d$tm şmdi qöSyaşLarm anLAtr

Her AdımımDa DeriNe Ö.L.Ü.Y.O.R.U.M.. !

iLk diiL son oLmas hayaT yaLns yaŞanmas

| ' FırTına'm ' | Sın ßenm Sen estqÇE ßen TiTreRim

DurDurak ßiLmes aH ßu qönüL sürünerek ßak qeÇti ßir öMr suÇLı oLan ßensem söLE ßiLeim TUT ELİMİ YANINA qELEİMM ...! = ' (

qökhYüsüne yaShdm aDın ßnLErce yıLdısLA aLdrmadı qüLüp qeÇti çaqRımaa

kaLp Sen yine Sen Der

ßakışLArn kaÇAr qider qücüM yhq yeTişmeyee...

yhqLuuqunda Ne qiDeBldm Nede kaLdm

ßiLmiorm akLndamıyım ßir iHtimaL oLryha ßen ßurdaım (=

Sanırım ßidaha qeLmeyecek umudumu kaYBetmek üsereYim =(

ztn heß söLErm hiÇ ßana qöRe diiL ßu dnYa

KmBiLr kaÇ yL daha ßhöLE cnm yanaCakk...

A$kta heß a$kLA yanıLdm

iSyanım sana... yaLnısLıqa

çisiL çisiL qösLErm.. ßise aqLıormm...!

DamLA DamLA akıp qiden umutLARm qibisin ..

öyLE zorqié ayrı kaLmaq öLE dayanıLmas qié ='(

Herşeyde sen warKen koLaymı unutmaq ¿

qösLErimi Her kapaTTıqımda o tatLı qüLüşün qeLior akLıma ='(

qösLErmm yoLnda ßen aCındaım.!

çhq üsqünüM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLktan ßtn qece aqLAdm ='(

ßakışLArn köpük köpük soNsuzLuqu anLAtr qibi...

ßis ßu aŞkLa qöKLere duyuLmamış düşLEre kirLenmemiş hayaLLEre uÇacakTq

Hiçkmse üstüne aLınmasn birasda kendime yaşayacaqım (=

KaLdı yanıma en byq karım aŞKLarm oLan oLdu akıLLandm şmdi YAKLAŞANI YAKARIM ! =P

Sende Sew ama sewiLme aşk acısı çek ßen qibii..
A$kıNı kaLBimdé sakLadıımı uNutursun diYé çHoq koRkuyoRumm. .

ĄĻďıģıм Ήęг ŃęŦėﮎịи کέвęвїکĩй

ЪéИ øИц ĶάŁЪįмĐéИ ŚįŁĐįм Đéмį$ŚįИ PéЯį$άИ ђάŁįИé qůŁĐůм Đéмį$ŚįИ Ъά$Ķά ЪįЯ ŚéщqįŁį ЪцŁĐцм Đéмį$ŚįИ ЧάĶı$мάż ŚéщqįŁįм ЧάĶı$мάż ŚάИά..

ŚéИ ЪéИįм ђάЧάŦıмĐά РįЧøИŚцИ ŚéИį ĶάЧЪéĐéЯŚéм 1 РцάИıм qįĐéЯ ЪéИ ŚéИįИ ђάЧάŦıИĐά $άђıм ЪéИį ĶάЧЪéĐéЯŚéИ øЧцИ ЪįŦéЯ..!!

•●• ˚°º ۵ άИqәŁ МªĶę ฿ĿёėĐ ۵ •●• ˚°º

●Ξ̲̅̅ЏΞ●Ξ̲̲̅̅ĿΞ●Ξ̲̅ŤΞ ●Ξ̅яΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅ĂΞ ●Ξ̲̲̅̅ŚΞ●●Ξ̲̅̅ĿΞ●Ξ̲̲̅̅ǺΞ●Ξ̲̅ŊΞ ●

Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ ---- a$hq 1çiğqöfTe giBidiR..acıSı oLmasSa tadıDa oLmas..!

SeNsİzLiK öLümDén ßiLé zOr HerqUn öLmék öLmék qiBi…
kendi ipimizi cekerken sözcükLer patLaSın dudakLarımızda..
ayrıLıkSa sonumuz ;
infaZı oLSun yürekLerimizin..
sonrası haram kıLınmı$ bir ya$am..
sonrası yitik kıLınmı$ sevdaLarın enkazı..

ZıLGıTLaRı aĞıTLaRıN KuCaĞıNa BıRaKaN BiR şEhİrDe YaSLaNıYoRuM HüZNe...
aĞıT YaKMaYı BiLMeYeN GeNçLiĞiM;aCı DeMLiYoR DiLiNdE...

(...::::İçİmİzDeKi KaRaNlIk!KaN HaYaTTıR!::::...)

ÖLümLer çaqırmaktan kısıLdı sesim...

Kahpe dünya neden ßu kadar acı çektiriyosun

Kalbimi acıtın heR zamanKi giBi...DeĞişik oLaCaK saNıYoRDuM ! ve Sen yiNe bİLmiyOrdUn! oYsa seNi ne çok seViyoRduM serSERİm(?)

SuSuYorum..RuHum ÇığLıkLarLA doLu..

yoksun yine warlığım sürünüyor..sensizliğim çekilmiyor..
öyLesine yaşıyorum.
!!
Alt 04-17-2008   #3
ßesTe
Vip Üye

9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum dua ediyorum parasutum acilsin.

Günese adini buzla yazan biri olursa bilki o seni benden çok seviyor..

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Sevmek ölmektir bence ben de sevmistim ölmeden önce

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen yanima gel ki sana sensiz yasamanin sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Biraz seni bilirler biraz beni Ama ne bilirler Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Sari giyer günes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun -Kimbilir belki bir gün Beyaz giyer benim olursun.

Beni bos bir kutu farzeticimi ise sevginle donat...

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.

(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)

Ben Seni Kalbimi Yazdim Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.

Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur ancak Mezarda biter...

ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM

GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuNbIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti

Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR

•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?•
öyLesine yaşıyorum.
!!
Alt 04-18-2008   #4
sevdatuna
Gonulcafe Aktif Uyesi

sevdatuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 5
sevdatuna is an unknown quantity at this point

bestecim eline sağlık oku oku bitiremedim ama okuyabildiğim kadarı çok güzeldi
sevdatuna isimli üyemiz çevrimd???d?r. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008   #5
darq.death
Tatile Gönderildi

Tecrübe Puanı: 0
darq.death is an unknown quantity at this point
Standart Yeni Nickler, En Yeni Nickler, MSN Yeni nickleri

HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!

SUS!HERZAMANKİ GİBİ GELME GİDENE GEL DEMEM...BİRKEZ GİTTİYSEN BİNKEZ BİTMİŞSİNDİR...

GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

//sönmüor ateşimizz ama alew alewde yanmıorr//ayrılık zor ama beraberkende olmuorrr //

hIç pæmuktæn pr£ns£s mI olur_? pr£ns£s d£dIgIn tæş gIßI olur__!

!!!KolumdA var JİLET YarasI OdA bir GÜZELİN HatırasI SevdimdE ne OldU EFES ZengiN OldU!!!

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler bazen birden fazla söylerler bunu.

(U)DEMEK ŞİMDİ GİDİYORSUN BENİ BÖYLE TOZ GİBİ DAĞITIP MERDİVENLERİN DİBİNE(U)

^'^//canım dediklerim canımı aldı//^_^

waRMI ceSARetiN AŞkAbAK şiMDi kALBime ParamPArça

:::::BoŞ HAYATIN BOŞ İŞLeRi::::::

//(...yOu tuRn me aGaİn..)//

_мυтℓυℓυк вιℓє α¢ι νєяιуσя çüηкü ѕσηυ ναя вιℓιуσяυм!!_

∂üηуα уαℓαη ∂є∂ιη уαℓαη ѕöуℓє∂ιηвєℓкι вιя güη ∂є∂ιη αмα ∂öηмє∂ιм.αятıк ∂öηѕєη∂є ƒαякєтмєz çüηкü ѕєηιη уєяιηι вαşкαѕı αℓ∂ı

!!bıktım yalan aşklardan bıktım boş laflardan bıktım böyle dünyadan bıktım böyle sevdalardan bıktımmmm!!

RolleyesBir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel Çünkü gülüşünü çok özledim... Rolleyes

:/Sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte yaralı kalbimizle sevmesini biliriz..:: S::/:: S

!!!+^+acı çekmek özgürlükseözgürüz ikimizde...+^+!!

seni sevmekse yaşamak ben hiç ölmedim ki !!!!

küçük yada büyük ol hariboyla mutlu ol

HeMeN CaNiMi aLmA RaBbIm bIrAkTa hAyAtLa didişEyim mÜnKüNsE DiŞi gÖnDeR AzRaIlimi ÖlÜmLe sEvişEyimTongue

()%AYRILIĞIN MI YOKSA SEVDAN MI SEBEBİM CAM KALPLİ%()

Ayrılık her zaman sevdaya dahildir...

!!:::BU DÜNYADAN GİTMEK LAZIM:::!!

::çok YALVARDIM bir ZamAnn dinlemeDİN hiç beNİİİİİ...::

;;;DAL RÜZGARI AFFEDER AMA KIRILMIŞTIR Bİ KERE..;;;

!!:;:;ben gecenın yalnız ve ısyankar kızıyım alnımda bela yureğimde sen varsın:;:;!!

''''düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim'''

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑

gönlüm mahkum olmuş aklım firarda hallerimi soran olmz SEVDİĞİMM.ölsemde kurtulsam ben bu yaradan feryadımı duyan olmaz SEVDİĞİMM

İçimden gelmiyor artık seni sevmek...

!'^!y@ğmurlu sok@kl@r@ h@y@tımı @rıyorumm!!!!

ŚÁĶıŃ ßÁŃÁ ĎŐĶÚŃМÁ ŤÁş ßÁŚŤıМ ßÁğŔıМÁ ĶÁĎĔĤĹĔŔĔ МĔŔĤÁßÁ ÁşĶıМ ŚÁŃÁ ĔĹVĔĎÁ

/&//H@L!M!SS DUM@NNNN/&//

Sayende Herseye Alıstım.Damarımda Kansız Bedenimde Cansız Yaşamayı Öğrendim.Ama Çaresizliğimi Asla Gizleyemedim...

v@SGEÇT!M @RTHIq hER$EydeNN BEN! @nc@kk ölümmm p@kL@rr!!

SIkIlDım HerBİ$iDeennNN uÇm@kk !st!orummm göKLeRe doruu!!!!

sevmek gözyaşı değildir akıp gitmez bir mevsim değildir zaman geçince bitmez bir heves değildir gelip geçmez..

'TURKISH=seni seviyorum''ARABİC=ana behibak''ENGLİSH=I love you''GERMAN=ıch liebe dich''JAPANESE=aisheteru'YUGOSLAVAN=ya te volim

·´¯`·->y@$@m@k !ç!nn y@lw@rm@dık ölmeq !ç!ndE y@lw@rm@yıss<-·´¯`·.

ѕєη şιм∂ι кαяα вιя кυşкυѕυη кαℓαвαℓıк şєняιη уιтιкℓєяιη∂ємανι єℓℓєяιηι∂є ѕιуαнα вσуυуσяυм öуℓє¢є кαℓıуσяѕυη кєη∂ι ¢єнєηηємιη∂є

!!bır@ktıın yerdeiim f@k@t bıraktııın gibi diilimm!!

ßumuyDu Hayat Déd!k|éri Hayat as|ınDa k0sk0camaN ß!r rüya Uyan Art|k ß!tt! Rüya At

...iki damla yaş iki ayrı can iki deli gönül iki parça can bugün efkar günü gün ayrılık sevdalık bahçesinde güllerim yanık..

//..kRoNik vaKa..//

!(!^%h@berin Yoqqq beN ÖlüORuMmM !!//+!

•·.·´¯`·.·•gözÿâ$ıÿdı ÿâgmµr£âr ßµ£µt£ârıñ•·.·´¯`·.·•

......''bEn zaTeN HeR AcInIn tİrYaKiSi oLmUşUm''.....

Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama ben sana hala el sallıyorum.:'(

Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

ĞĔČĔĹĔŔĨ ĞĔĹМĔ ĴĨĹĔŤ ŤÚŤÁŔıМ.. ÚŹÁŤМÁ ĶŐĹĹÁŔıŃı ŚÁŃÁĎÁ ÁŤÁŔıМ ŚĔŃĨŃ ĨČĨŃ ÁğĹÁŔ ĶĔŃĎĨМĨ ĎŐğŔÁŔıМ ĎĔĎĨМŶÁ ĞüŹĔĹĨМ ßĔŃ �*ĨŚĶŐ�*ÁŤıМ

OLurYA BİRGÜN DÖNMEK İSTERSEN TAŞSIZ BİR MEZARDA BULURSUN BENİ..

konuşşam tesiri yoksussam gönül razı değil...

!!!YİNE BİR GECE VE YİNE BAŞ BAŞAYIM KENDİMLE KAYBETTİĞİM YERDEYİM !!!

ραяαмız σℓмαѕα∂α ¢євιмιz∂єнєя мєкαη∂α уєяιмιzнєя кανgα∂α şєкℓιмιzнєя кız∂α яєѕмιмιz ναя∂ıя..!

๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเ�* คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเ�* ﻮül!!

ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя...

çค๒ค ﻮöรtєг๓є çü�*кü є�* เאเ şєאlєг є�* คz ๒єкlє๔เğเ�* zค๓ค�* ﻮєгçєкlєşเг…

єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!!

öğгєtเlє�* є�* z๏г ๔єгร ђคאคttค ђค�*ﻮเ кöקгüאü кยllค�*ıקђค�*ﻮเรเ�*เ אıкคςคğı�*๔ıг...

คşк เкเ เ�*รค�*ı�* ๒เг๒เгเ�*є ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คא�*ı אö�*є ๒คк๓ครı๔ıг....

●●•Günese bakarsan gölgeleri göremezsin. ●●•

нαℓ νє нαяєкєтℓєяιηє кєη∂ιη кαяαя νєя. вαѕкαℓαяιηιη
ѕєηι уöηєтмєѕιηє ιzιη νєямє

!...нαуαттα єη α¢ι ѕєу ;ιηѕαησgℓυηυη уαѕαм ѕυяє¢ιη∂єкι кα¢ιямιѕ
σℓ∂υgυ ƒιяѕαтℓαя∂ιя...!

нєя zαмαη ∂σgяυуυ ѕöуℓє; ηє ∂є∂ιgιηι нαтιяℓαмαк zσяυη∂α кαℓмαzѕιη

ĤĔŔĶĔŚĨŃ ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁ�*ÁßĨĹĔČĔĞĨ ßĨŔ ŶĔŔĎĔ ĤĨç ĶĨМŚĔ
ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁ�*ÁМÁŹ

***ђเç кเ๓รє ๔ยא๓คк เรtє๓єאє�*lєг кค๔คг รคﻮเг ๏lค๓คz***

ιℓєяℓє∂ιgιηιz уσℓ∂α нι¢ вιя zσяℓυкℓα кαяѕιℓαѕмιуσяѕαηιzвιℓιηк ι σ уσℓ αѕℓα ѕιzι ∂σgяυуα υℓαѕтιямαz...!

׺°”˜`”°º× ιηѕαη gєηçℓιgιη∂є ögяєηιя уαѕℓαη∂ιgιη∂α αηℓαя ׺°”˜`”°º×

เ�*รค�* ђєг zค๓ค�* кคђгค๓ค�* ๏lค๓คz ค๓ค ђєг zค๓ค�* เ�*รค�* ๏lค๒เlเг

•°oo°• ιηѕαη σℓмαуαη ιηѕαηιη ∂єgєяιηι вιℓмєz •°oo°•

ĨŃŚÁŃĨ ĤÁŶVÁŃĎÁŃ ÁŶĨŔÁŃ ÁĶĨĹĎĨŔ. ĨŃŚÁŃ
ÁĶĨĹĎÁŃ ÚŹÁĶĹÁŚŤĨĞĨ ŹÁМÁŃ ĤÁŶVÁŃ ŐŔŤÁŶÁ çĨĶÁŔ

ιηѕαηιη уαραвιℓє¢єgι єη вüуüк ƒєηαℓιк кєη∂ιѕιηє σℓαη güνєηιηι кαувєтмєѕι∂ιя

ιηѕαηℓαя ѕιz∂єη єℓєѕтιяι ιѕтєяℓєя; αмα ∂υумαк ιѕтє∂ιкℓєяι öνgü∂üя

ιηѕαηℓαя уαηℓιѕ уαραвιℓιяℓєя уαℓηιz вüуüк ιηѕαηℓαя уαηℓιѕℓαяιηι αηℓαяℓαя

...ιηѕαηℓαяα üçüη¢ü вιя ѕαηѕ νєямє ιкι∂є кαℓ...

ιуι σℓмαк ιѕтιуσяѕαη кöтü σℓ∂υgυηα ιηαη

кαℓвιη мαηтιgα ѕιgмαуαη αуяι вιя мαηтιgι ναя∂ιя

кαяαηℓιкℓαяα ѕιтєм є∂є¢єgιмιzє нєριмιz вιя мυм уαкѕαк кαяαηℓιкℓαя αу∂ιηℓιgα ∂öηєя∂ι

кαzαηα¢αкℓαяιηα ιηαηαηℓαя кαzαηιяℓαя

ĶĔĹĨМĔĹĔŔĨŃ ĞÚČÚŃÚ ßĨĹМĨŶŐŔŚÁŃ ĨŃŚÁŃĹÁŔĨŃ ĶÚVVĔŤĨŃĨ
ÁŚĹÁ ŤÁĤМĨŃ ßĨĹĔ ĔĎĔМĔŹŚĨŃ

кє�*๔เlєгเ�*є אคг๔เ๓ єt๓єאє�* เ�*รค�*lคгค
אคг๔เ๓ єt๓єﻮє çคlเร๓คк Ŧคא๔ครเz๔เг

...кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...

...кσηυѕмαк ιнтιуα¢ σℓαвιℓιя αмα ѕυѕмαк вιя ѕαηαттιя...

кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя
єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя.

кöρяüℓєяι αтмα. αуηι ηєняι кαç кєz ∂αнα gєçмєк
zσяυη∂α кαℓα¢αgιηα ѕαѕιяα¢αкѕιη.

...ĶöŤü ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĶÁŃÁŤĹÁŔĨ VÁŔĎĨŔ. ĨŶĨ ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĨŚĔ
ÁŶÁĶĹÁŔĨ ĎÁĤĨ ßÚĹÚŃМÁŹ...

кüçüк เ�*รค�*lคгเ�* ๒üאüк ﻮยгยгlคгเ ๏lยг

мα∂єм ∂αнα є¢єℓιη gєℓмємιѕ вσѕυηα ¢αη çєкιѕιρ ∂υямα

؟؟мєуναѕι çαмυяα ∂üѕüуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟

...๓ยtlยlยк קคאlครเl๓คк เçเ�* אคгคtเl๓เรtเг...

ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мü�*∂єℓє..

σℓgυη вιя ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz тєηкιт є∂ιη вαѕιт вιя
ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz мєтнє∂ιη

ραямαк αу'ι göѕтєя∂ιgι zαмαη ραямαgα ∂єgιℓ αу'α вαкмαк gєяєк..

ρєη¢єяє∂єη вαкαη ∂ιѕαяιѕιηι göяüя. ρєη¢єяєує вαкαη ιѕє ¢αмιη кιяιηι

ѕαηα ηαѕιℓ ∂ανяαηιℓмαѕιηι ιѕтιуσяѕαη ѕєη ∂є öуℓє ∂ανяαη.

ŚÁŃÁ ÚŹÁŤĨĹМĨŚ ßĨŔ ĔĹĨ ĎÁĨМÁ ĶÁßÚĹ ĔŤ...

ѕєη∂єη ιуιℓєяє уєяιηι νєямєѕιηι вιℓ..

ѕєѕѕιzℓιк ∂є вιя çєѕιт кσηυѕмα ѕαηαтι∂ιя..

ѕєνgιℓιℓєя güzєℓℓιgє zαмαηℓα αℓιѕιρ σηυ gözℓєяιуℓє ∂єgιℓ
∂υуgυℓαяιуℓα göямєує вαѕℓαяℓαя

ѕєνgιℓιηє öη¢є çιçєgι уσℓℓα ηє∂єηιηι ѕσηяα вυℓ.

...ѕєνgιηιη gü¢üηü αѕℓα кüçüмѕємє...

ѕєνмєк вιя вαѕкαѕιηιη нαуαтιηι уαѕαмαктιя

ѕιℓgιηιz кαℓємιηιz∂єη öη¢є вιтιуσяѕα уαηℓιѕιηιz çσк ∂ємєктιя

ѕυяα∂α вυяα∂α güçℓü α∂ιмℓαяℓα ∂σℓαѕмαктαηѕα ∂σgяυ уσℓ∂α
ѕєкєяєк уüяüмєк ∂αнα ιуι∂ιя

тαηι∂ιgιη єη σℓυмℓυ νє ¢σѕкυℓυ ιηѕαη ѕєη σℓ...

тαятιѕмαуι вιℓмєуєηℓєя кανgα є∂єяℓєя

тє¢яüвє вιя ιηѕαηιη вαѕιη∂αη gєçєηℓєя ∂єgιℓ вαѕιη∂αη gєçєηℓєяιη вιяαктιgι ιzℓєя∂ιя..

тєкмє уιуєη кöρєgιη ∂ιѕℓєяι ∂αнα ѕινяι∂ιя..

тєѕтιηιη ιçιη∂є ηє ναяѕα ∂ιѕιηα ∂α σ ѕιzαя

υмυ∂υηυ уιтιямιѕ σℓαηιη вαѕкα кαувє∂є¢єк вιяѕєуι уσктυя

υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя..

уαяιη вαмвαѕкα вιя ιηѕαη σℓα¢αgιм ∂ιуσяѕυη. ηιує вυgυη∂єη вαѕℓαмιуσяѕυη؟

уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя

уαѕαмιмιz∂α ιѕℓє∂ιgιмιz нαтαℓαяιη ¢σgυ ∂υѕυηмємιz gєяєкєη уєя∂є.

уєηι αякα∂αѕℓαя є∂ιη αмα єѕкιℓєяιη ∂є кιумєтιηι вιℓ

אєгเ�*๔є รöz รöאlє๓єรเ�*เ ๒เlє�* özüг ๔เlє๓єк z๏гย�*๔ค кคl๓คz..

ŶĔŔŶüŹü ŤÁŚĹÁ ĎŐĹÚĎÚŔ. ÁМÁ �*ĔĶ ÁŹĨ ßŐŶÚŃĹÁŔÁ ĶŐĹŶĔ ŐĹÚŔ

אüкรєl๓є�*เ�* є�* คlçคкçครเ zคאเŦlคгเ�* รเгtเ�*ค ๒ครคгคк אüкรєl๓єкtเг

αşк вαηкαℓαяıηıη güℓü¢üкℓєя şυвєѕιη∂єкι ѕєηι ѕєνιуσяυм нєѕαвıηα вιηℓєя¢є öρü¢üк уαтıяıℓмışтıя ιѕтє∂ιgιηιz zαмαη çєкєвιℓιяѕιηιz güℓє güℓє нαя¢αуıηız

--вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα

----yaşamak özlemsizözlem sevgisizsevgi sensiz olamaz unutmaki sevmek daima beraber olmak deqil sensizken ble seninle olabilmektir

-----αşк güηαн σℓмαуα¢αк кα∂αя мαѕυмкöℓє σℓмαуα¢αк кα∂αя öözqüяυηυтυℓмαуα¢αк кα∂αя ∂єяιη υмυℓмυуα¢αк кα∂αя уαкıη тєк вαşıηα уαşαηмαуα¢αк кα∂αя тαкıм∂ıя

------AyIşIqInIn aYdInLaTtIgI BiR KuMsAlDa kIrIk bIr dAlIn uCuYlA SeNi sEvIyOrUm yAzMaK IsTeRdIm aMa sEnIn hIrIn bIr dAlGa oLuP OnU SiLmEnDeN KoRkUyOrUm

-------BaNa dErSeN BiR GüN AyRıLaLıM ArTıK BeNi uNuT SaNa dErImKi öLüM BeNi aLmAdAn nEfSiM DuRmAdAn bEnZiM SoLmAdAn sEn bU SöLeDiGiNi uNuT

--------вαтαяуαѕı zαуıƒ яüуαℓαяıмızıη кαρѕαмα αℓαηı ∂ışıη∂α кαℓαη кєѕιмℓєяιηє şєвєкє нαтαѕı ѕєвєвιуℓє υℓαşαмα∂ıк şιм∂ι уüяєgιмℓє ƒυℓℓ çєкєη нαтℓαяıмℓα ѕєηι ѕєνιуσяυм

αѕαмỉуσяυм єиğєℓℓєяỉ ğöζüм καяα ğöиℓüм ∂єℓỉ вυ αѕκỉи ѕєи¢є вє∂єℓỉ уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мỉ..!

καяѕỉℓỉκѕỉζ ѕєvğỉиỉи vє₣αѕỉζ ѕєvğỉℓỉиỉи вσмвσѕ καℓαи вỉя єℓỉи α¢ỉѕỉиỉ вαиα ѕσя вαиα ѕσя уαℓиỉζℓỉğỉ..!

ζєнỉя καттỉ ₣єℓєκ тαтℓỉ αѕỉмα κα∂єя ѕαя∂ỉ вєиỉ çỉℓє çαяκỉиα..!

Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи..!

αуяỉℓỉяѕακ нєяѕєу вỉтєя ѕєvğỉℓỉм ğỉ∂єяѕєи вỉя ∂αнα ğєℓмє вσѕυиα ğỉ∂ỉѕỉи нєяѕєуỉи вỉтỉѕỉ σℓυя вαğỉѕℓαяα₣₣є∂єя ѕαимα вσѕυиα..!

καяαямỉѕ ỉѕỉğỉмѕσκαğỉм ỉѕѕỉζвєи κöѕє вαѕỉи∂α καℓмỉѕỉм уαℓиỉζвỉя αи∂α нєяѕєуỉ вỉтỉяỉуσяѕυиѕєиѕỉζ уαѕαиỉя мỉ ѕöуℓє vє₣αѕỉζ..!

иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉиvỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм..!

ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕємαиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉиѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉуỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..!

αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉуєтαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉуєнєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉ ỉѕєκυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи..!

güℓü ѕσℓαηα ∂єк ѕєηι öℓєηє кα∂αя ѕєνє¢єğιм...

gυяυя αşкı zιуαη є∂єη ѕözüмü тυтα¢αğıм ѕєηι υηυтα¢αğıм αşк яσмαη∂ı єѕкι∂єη ѕєνєη кιzιη яσмαηι şιм∂ι νє∂α zαмαηı...

őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг...

вιz нєя ηє кα∂αя ѕσѕуєтєηιη ¢ιℓαℓı тαşℓαяıη∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє ѕσğυк ∂σℓυηαу∂α şєутαηℓα αzяαιℓℓє ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓιяιz...

тαş σℓѕαм єяιя∂ιм ανυçℓαяıη∂α ∂αℓ σℓѕαм çöкєя∂ιм вαкışℓαяıη∂α ѕєνgιℓιм şυçℓυуѕαм вυ αşк уσℓυη∂α zιη∂αηα gєяєк уσк gözℓєяιη ναяуα...

υηυт вєηι υηυт gιтѕιη вυ нιкαує вυя∂α вιтѕιη... уαя gözüη αу∂ıη уαя gözüη αу∂ıη αятк вєη∂η кυятυℓ∂υη уαя ...

∂υ∂αğıη∂α ѕıя кαℓαмαм...уüяєğιη∂є уєя вυℓαмαм...gι∂ιуσяυм αятıк кαℓαмαм...

BiR DemetiN Daha oLsa Ne oLuRdu Hain PaPatya Bak İşde SevmiyoR ....

•·.·´¯`·.·• є�* ๒üyüк คşкı๓ รє�*รเ�*•·.·´¯`·.·•

Siz kµtµ kµtµ pénsé øynârkén biz kµtµ kµtµ EFES i¢iyørdµk

Intıhara meğiLLi gayrimeŞru düŞLerim wAr

Sév!y0rum diy0rsuñ Hérkésé vér!y0rsuñ!!!

ŋé_ŵäř_èŁìmďė_ķāŁąŋ_ßų_đũŋŷã- _żâŧèŋ_ŷãŁãŋ

KÖşE BuCaK HeRyErDe BiZz..BiZz YaŞaDıKçA çIlDıRıN sİzZ..
bİzİm RekLAmA iHtİyAcImIz YoK TaNıYaN tAnIr tAnImAyAN RaNdEvU aLıR..!!

aRtık n£ s£wm£y! !st!yorum n£d£ s£v!Lm£y! çünqü h£p yaRım kaLdı s£wm£L£r!m v£ h£p saHt£yd! s£v£nL£r!m

Bugün senin için bir Kurban Kestim HaLa akıyor ve acıyor BiLekLerim.!!

Hådî øyµn øynåyåLIm ; Sén ßénîm DµygµLårImLå ßén Sénîn HåyåtInLå ¿'

unutamadm sanmaAa...][ çoqtan unuttm korKma ][

Gözüme ayRıLık Kactı O yüzZden AqLıyorumm

KıSa MsJ'dA BiLe 160 KaRaKtEr VaR SnDe 1 TaNe BiLe yOq

kisisel iletim yok toplumsal bi msj wersem olurmu

İhanetin nedeni oLmas…bedeLi oLur….!

No A$k No DırDır OnLine MaqaRa OnLine GırGır
darq.death isimli üyemiz çevrimd???d?r. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to darq.death For This Useful Post:
mehmet ( 4 Gün önce)
Alt 04-23-2008   #6
ßesTe
Vip Üye

kurduğum her cümle sonunda ünlem ! al sana gündem !

*tarifsiz bunalımların anlamsız krizlerin geldiği bir gün !

*aslında gerçeği sylerim ama herkes kaldıramaz

*affedilirsem gideceğim cennetime

*içindekim karanlığa sor seni neden benden koruyor? uyandığında yeni biri ol sen kimsin ( iyilik meleği)!

*söylediklerin yalanken ne kadar gerçek olabilirsin?

*kime aitsin şahitsin değişmeyi denedim değişemedim tamam haklısın sana inat deişmeyi bile denemdim

*anlamları düne yüklerken tüm kavramlar kayboldu

*sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru

*resmettiğiniz hayat en az diğerleri kadar sahteydi.. melek maskesi takmış şeytan öncekiler kadar k......ydi
öyLesine yaşıyorum.
!!
Alt 04-23-2008   #7
ßesTe
Vip Üye

SEVME SEVSİNLER SANA DEĞER VERSİNLER!AĞLAMA AĞLAT Kİ KIYMETİNİ BİLSİNLER...

KIR KALBİMİ GÖNLÜN OLSUN!AL HERSEYİ GÖZÜN DOYSUN!
ŞİMDİ BAŞKA ELLERDEYİM!
BUDA SANA KAPAK OLSUNN

NİCKİNİ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUMOTURUM AÇMASAN İYİ EDERSİNİLETİM SANA AĞIR MI GELDİ?SENİ ENGELLEDİM AFEDERSİN

HİÇBİR MANİTA BANA AYAK ÇEKMEDİ! ÇEKEN MANİTA AYAKTA GEZEMEDİ.
öyLesine yaşıyorum.
!!

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil